Riigiametnike karikasari

Riigiametnike Karikasari: Noolevise

Võistlused toimuvad 19.09.2024 OlyBet Bar & Grillis (Harju 6, Tallinn) algusega 17.00

Võistlema on oodatud riigiasutuste ja / või nende haldusalas tegutsevate ettevõtete 3-liikmelised võistkonnad. Vähemalt üks võistkonna liige peab olema naisterahvas. Lähetav ettevõte võib võistlustele kirja panna rohkem kui ühe võistkonna. Üldisesse paremusjärjestusse läheb lähetava ettevõtte parima võistkonna tulemus.

Võisteldakse väga lihtsas ja kõigile arusaadavas formaadis. Ühe võistkonna liige viskab kolm noolt, seejärel viskab sama võistkonna teine liige kolm noolt ja seejärel sama võistkonna kolmas liige kolm noolt – tulemus loetakse vastasvõistkonna poolt kokku ja läheb kirja esimese vooru tulemusena. Kokku viskab võistkond viis vooru ja tulemuseks on voorude kogusumma. Punkte loeb vastasvõistkond. Võistlemise järjekord (võistluspaarid) loositakse kohapeal. Nooled on korraldaja poolt, võib kasutada ka isiklikke nooli. Nooled mis pärast viskeliigutuse tegemist ei jää mängulauale kinni loetakse nulliks.

Pärast esimest mängu on väike paus ja korraldaja poolt tekitatakse pingerida ning teises mängus lähevad vastamisi esimese mängu tulemuste põhjal võrdsed võistluspaarid.

Kogu võistlus koosneb esimese ja teise mängu punktide kogusummast. Esikolmiku võistkondi autasustatakse karikatega ja võistkonna liikmeid personaalsete medalitega ning esemeliste auhindadega. Osalustasu on võistkonna kohta 100€, tasumine toimub arve alusel ja hinnale lisandub käibemaks. Osalustasu sisaldab tervitusjooki ja suupisteid.

Registreerimine kuni 16.09.2024 või kohtade täitumiseni – kokku mahub osalema maksimaalselt 18 võiskonda.

Turniiri korraldajaks on Spordipilet.ee. Kontaktisikuks on Kristjan Jääts (+372 51 36 174).

Lisainfo: info@spordipilet.ee ja www.spordipilet.ee

  1. Team Kaitsevägi
  2. Keskkonnaamet
  3. Vanglateenistus
  4. Politsei- ja Piirivalveamet
  5. Maa-amet I
  6. Maa-amet II